ΦΡΥΔΙΑ ΤΑΤΤΟΟ

fridia tattoo

Φρύδια και Τατουάζ. 
Είναι ένα είδος ελαφρύ τατουάζ. Δηλαδή η χρωστική βαφή δεν μπαίνει στο ίδιο βάθος με ένα κανονικό τατουάζ γι' αυτό και δεν είναι μόνιμο. Έχουμε επαφή με την επιφάνεια. Αλλά μπορεί να διαμορφώσει την φυσιογνωμία μιας γυναίκας.

Πόσο κρατάει
Κρατάει 3 χρόνια μόνο. Η μέθοδος είναι σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση η εγγραφή είναι πολύ απαλή, επιφανειακή για να δει η κυρία που θα το κάνει αν της ταιριάζει ή όχι. Διαρκεί για έναν μήνα περίπου. Στην δεύτερη φάση, η εγγραφή γίνεται σε μεγαλύτερο βάθος ώστε να διατηρηθεί για 3 χρόνια. 

Το σχήμα
Πριν κάνουμε ένα φρύδι προσέχουμε πως είναι η φορά της φυσικής τρίχας, τι θέλουμε να καλύψουμε κ.α. Το φρύδι έχει άμεση σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Βγάζουμε τις τρίχες οι οποίες μας δυσκολεύουν να δώσουμε ένα αρμονικό σχήμα.

Διάρκεια 
Υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές. Υπάρχουν τεχνικές με μία τρίχα, με διπλή τρίχα, με διπλό χρωματισμό, με διπλό πάχος της τρίχας για να δείχνει πιο τρισδιάστατο το αποτέλεσμα και πιο φυσικό. Εξαρτάται ποια τεχνική διαλέγεις. Μπορεί να διαρκέσει από μισή ώρα μέχρι και δύο ώρες. 

Πόνος ή μύθος;
Δεν είναι καθόλου επώδυνο. Δεν νιώθεις απολύτως τίποτα, αλλά όπου υπάρχει ευαισθησία χρησιμοποιούμε ένα πολύ ελαφρύ αναισθητικό. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείς να κυκλοφορήσεις άμεσα.
 
Χρώμα και φρύδι
Το χρώμα επιλέγεται από το χρώμα των ματιών, το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα της φυσικής τρίχας του φρυδιού και του φυσικού χρώματος των μαλλιών και όχι των βαμμένων μαλλιών.
 
Και αν μετά το βαρεθώ; 
Τα χρώματα είναι ορυκτής προέλευσης δηλαδή ποιότητες τέτοιες που αναγνωρίζονται από το σώμα ως φιλικές και να αποβάλλονται ήπια χωρίς να αφήνουν ίχνη. Αν, δηλαδή, κάποια στιγμή δεν θέλεις άλλο να το έχεις μπορείς να απαλλαγείς από αυτό το αποτέλεσμα είναι ανατρέψιμο.

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα 10.00 - 18.00
Τρίτη 10.00 - 21.00
Τετάρτη 10.00 - 21.00
Πέμπτη 10.00 - 21.00
Παρασκευή 10.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 18.00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παπάγου 49, Αγ. Δημήτριος
Τ.: 210 9706617

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb Νυχακια

 

ΧΑΡΤΗΣ

Top of Page